Какво би искал/а да потърсиш?

ВКЛЮЧИ СЕ
© ประเทศไทย - วัดพระแก้ว, สนามหลวง Thailand - Grand Palace

Има най-различни начини, по които можеш да подкрепиш WWF България и да станеш част от мисията ни за опазването на българската природа. Истината е, че нито едно от постиженията ни не би било възможно без вас - нашите поддръжници.

Независимо дали става въпрос за финансов принос, подписване на петиция, участие в събитие или споделяне на посланията ни с близките ти хора - твоето време, действия и щедрост са в основата на нашата работа.

Сам човек или група не може да се справи с предизвикателството да опази Земята - нашия общ дом, но заедно можем.
Заедно всичко е възможно, така че включи се в мисията ни, за да опазим дивата природа и да защитим местата, които обичаме. Днес.

 

© WWF
Стани закрилник на дивите животни

ЗА ПО-МАЛКО ОТ 50 ГОДИНИ СМЕ ЗАГУБИЛИ 69% ОТ ДИВИТЕ ЖИВОТНИ ПО СВЕТА.


И все пак, въпреки времената, в които живеем, точно ние, хората, имаме силата да обърнем тенденцията и да спрем загубата на природа и биоразнообразие.


 
СТАНИ ЗАКРИЛНИК
© WWF
Включи се в Часа на Земята

Часът на Земята е най-мащабната природозащитна инициатива, посветена на опазването на природата. Провежда се всяка последна събота на месец март.


 
ВИЖ КАК
© WWF / André BÄRTSCHI
Сигнализирай

Подаването на сигнали е начин да противодействаме на престъпленията срещу дивата природа. Имаме нужда от повече активни граждани, като теб, които не остават безразлични към незаконните действия и нередностите.


 
ВИЖ КАК
© WWF
Бъди информиран

Работим неуморно за бъдеще, в което хората живеем в хармония с природата. Абонирай се за нашия бюлетин, за да следиш какво правим и как можеш да се включиш и ти.


 
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НА WWF
© Shutterstock
Промени начина си на живот

С малки стъпки в ежедневието си можем да сме по-добри към природата и да допринесем за нашето общо по-добро бъдеще.

  
ВИЖ ИДЕИ КАК
© личен архив
Празнувай с кауза

Призови гостите на твоята сватба, юбилей, абитуриентски бал или друг важен повод да подкрепят с парите, които биха платили за букет, каузата за създаване на истински, нови гори.
  

 
ЗАЯВИ СПЕЦИАЛНАТА КУТИЯ НА WWF
© WWF
Научи повече за природата
Създадохме и събрахме множество образователни материали на WWF, подходящи за младежи и преподаватели за употреба както у дома, така и в училище.

 
Разгледай ги тук
© WWF Bulgaria
Партньорства с бизнеса


Имаш страхотна идея как компанията ти може да си партнира с WWF или пък просто искаш да помогнете за опазването на българската природа, но не знаеш точно как?
 

ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК